Продават BMW X3 с мотор от М3 Е46. Искат му 35 хил. лв.

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

02 Jan 2024

Или по-точно 19 840 щатски долара, за колкото е обявена колата в сайта m3list.com. Продава се от човек на име Дилън в Атланта, който е написал следното в обявата: „Продавам моето уникално и невероятно забавно BMW X3, задвижвано от S54, с 6-степенна механична скоростна кутия. Колата е само с един човек по-тежка от E46 M3 Convertible, и се усеща и звучи като M3. Същевременно, предлага практичността на нормален SUV.

Дилън уточнява също, че всичко в автомобила работи, включително километража, климатика, инфотейнмънт системата, която даже била дооборудвана с Apple CarPlay функционалност. Дори бутонът Sport променял поведението на това „X3 M”.

От снимките личат следи от употреба, което не е изненада, предвид пробегът от 213 хил. мили или над 340 хил. км. Дилън твърди, че самата S54-ка е на 140 хил. мили или на 225 хил. км., както и че VANOS системата и биелните лагери, са сервизирани преди „трансплантацията“ на мотора.

Обявата завършва с това, че в цената са включени заводските джанти с гуми, както и че Дилън е склонен и на бартер за „правилния Jeep с ръчни скорости“.

Лукс от Китай!