Hyundai обнови Bayon


19 Jan 2024

Новият Bayon може да се похвали с отличителен дизайн, проектиран специално за европейския пазар. Дневните LED DRL светлини създават светлинния отличителен подпис Seamless Horizon. Формата и шарката на предната броня, както и решетката на радиатора са подобрени, за да създадат по-смел и мощен външен вид. Задната част също разполага с преработен дизайн на бронята, добавени са и нови 16- и 17-инчови джанти.

Предлагат се общо девет екстериорни цвята, от които четири нови: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic и Vibrant Blue Pearl. Допълнителен двутонален покрив във Phantom Black също се предлага в комбинация с няколко екстериорни цвята.

В кабината клиентите вече се наслаждават на 4,2-инчов LCD клъстер и 10,25-инчов екран за аудио-визуална навигация (AVN) дори и в стандартно ниво на оборудване. Новият Bayon продължава да предлага функции, популярни в предишната версия, като опционалния 10,25-инчов конфигурируем цифров клъстер с различни графики, в зависимост от режима на задвижване, Apple CarPlay и Android Auto, безжично зарядно устройство и най-новата актуализация на Bluelink телематика.

Два USB-C порта – един отпред и един отзад – улесняват едновременното зареждане на най-новите технологични устройства. Предният USB-A порт също така предлага и трансфер на данни, което позволява на пътниците да свържат телефона си към информационно-развлекателната система на автомобила. Първокласна звукова система Bose допълва пакета, обещавайки на пътниците висококачествено озвучаване благодарение на своите осем високоговорителя – включително субуфер.

Очаква се продажбите на обновения Bayon да стартират от пролетта на 2024 година. 

Лукс от Китай!