ВИДЕО: Ora 03, изненадващият електрически хеч!

  • Галерия с 22 снимки. Галерия с 22 снимки.

23 Jan 2024

Колата наистина е доста интересна и малко позната. Казва се Ora 03, макар че в родния си Китай носеше името Ora Good Cat, а в Европа влезе, като Ora Funky Cat. Доста „фънки“ етикет, но и пасващ чудесно на симпатичния хеч. За първи път видяхме колата на салона в Мюнхен през 2021 и още тогава ни направи впечатление, особено с интериора. „Подозренията“ за качествата му се потвърдиха и при теста на родна земя.

Последната версия обаче е означена, като 03, а що се отнася до Ora, това е сравнително новата и чисто електрическа марка на Great Wall Motors. Седалището ѝ е в, забележете, Мюнхен, а от съвсем скоро Ora e представена и у нас. Даже толкова отскоро, че по сайта ѝ още се работи - oчаквайте го съвсем скоро.

Това не означава обаче, че не може да се информирате допълнително за автомобила, освен от нашето подробно видео. Представител в България са всички дилъри, които предлагат и останалите марки на GWM – Haval, Poer и Wey. Ако търсите контакт в с най-близкия до вас, кликнете на тази карта долу.

Европейският сайт на Ora също е добър източник на информация. Там са онагледени прилежно най-важние неща за модела, като пробег, зареждане, сигурност и други.

Лукс от Китай!