ВИДЕО: (Част от) Dizzy на гости при Дзами

  • Три снимки Три снимки

29 Feb 2024

Дамян Илиев. Супер амбициозен, гонещ и постигащ целите си, висок 200 см, познат, като Дзами и гостувал няколко пъти в канала ни. Първият от които бе, когато си говорехме за личния му автомобил, Audi A8, преди три години, за които видеото събра над 247 хил. гледания.

После Дзами влезе и в ролята на още по-наш човек за репортаж от Premium Rally, а след това дори почисти Dizzy aвтомобила ни – верният ни Land Cruiser. В този случай си говорихме за най-новото му начинание тогава, CarBox ателието за детайлно почистване на коли. След това пък ни гостува в DizzyCast с Милен (също част от CarBox) и Дани Беров (Wrap Corner).

В момента Дзами има 17,1 хил. последователи в YouTube и 68,7 хиляди в Instagram. Има голяма вероятност вие да сте от тях, но ако не сте, може да кликенте на оранжевите букви тук и да станете. Сега обаче ние дойдохме на гости на Дзами или поне част от екипа ни. Дамян ни покани на разговор за това как започнахме медията, как тя се промени във времето и въобще, как работим, като екип. Екип, който далеч не се изчерпва със Спас Шурулинков и Иван Монев.

През годините са ни помагали много хора, в това число Иван Мадин (първите монтажи на видео), другият Адаш с рекламата, Ради Ангелов със заснемане, който е сега неизменна част от редакционния екип на сайта, редом до Иван Войков и Ангел Сергеев. Тома Рибаров и Росен Василев са хората зад камерите и монтажите, като списъкът не се изчерпва с тях. Със сигурност изпускаме имена, но и със сигурност това видео на Дзами може да ви бъде интересно. Благодарим му за поканата и на вас за подкрепата. Приятно гледане.

Лукс от Китай!