Carloversevent с божествено Ferrari FF, адски пукот и още нещо! Галерия от събитието

  • Галерия с 43 снимки. Галерия с 43 снимки.

26 Sep 2020

Golf-ът бе потресаващ, буквално! Не знаем подробности за колата, но всички, които дойдоха на вчерашното събитие на Carloversevent чуха страшните гърмежи. Вероятно живущите в ж.к. Дружба също са ги чули, както и в съседните квартали.

Освен немската машина за шум обаче видяхме и прекрасното Ferrari FF на чичо Искрен. Изключително пазен екземпляр от модела, който се съхранява в перфектна среда и е на малко над 6 хил. км! Бялата Supra също направи впечатление, синьото BMW M5 Competition на нашия човек @com5ition в компанията на още няколко подобни, жълтата M3-ка на Милнен от @bmwfansbulgaria, също бе там (две коли, които сте виждали в канала ни).

И Mercedes-AMG модели не липсваха. E 63 S ни допада особено, а бруталния G-Class Brabus 700 също изглежда… брутално. Nissan GT-R, @whitezilla_r35 нямаше как да не присъства – бялата „Годзила“, която гледа все така хищно, и която ви представихме също с видео. Зеленото A8 на @dzamii1? И то събра доста погледи. Това обаче бяха само част от колите вчера. А сега ви предлагаме 40+ кадъра на Галин Ганев и неговия поглед на събитието!

Фотография: Галин Ганев, tretaskorost.com

 

Първородната Godzilla!