Екипът на DizzyRiders Media се разраства с опитен колега!

  • 4 снимки на Жоро 4 снимки на Жоро

13 Mar 2024

С гордост ви съобщаваме, че екипът на DizzyRiders Media се разраства отново! Към редиците ни се присъединява един от най-компетентните, опитни и знаещи автомобилни журналисти в България - Георги Колев.

Кой е Жоро ли? На първо място, най-вероятно го познавате от подкаста, посветен на батериите в електрическите автомобили, който направихме с него през миналата година. Инженер по образование, бивш главен редактор на списаниe Auto Bild, отговорен редактор на изданието Auto Motor und Sport в България, автор на книгата „Сълзите на дявола“ свързана с историята на петролната индустрия и връзката и с автомобилите, Жоро също така е и преводач на технически материали, сайтове и обучения в автомобилната сфера.

В DizzyRiders Георги Колев ще води нова рубрика за знание, наречена "Анатомията на автомобила", която е насочена към развитието на технологиите в дългия процес на еволюция на автомобила и тяхната модерна интерпретация. Материалите в нея разказват за страстта и творческия гений, които са в основата на създаването и производството на автомобили и включват описания на работата на различните технически системи и решения по популярен и увлекателен начин и стоящите зад тях исторически личности и събития.

Стремежът на секцията ще бъде да се докосне до същността на автомобила и да представи знанията, които биха били полезни, както за изкушените от познания в автомобилната сфера хора, така и за тези, чиято работа е свързана в една или друга степен с работата в автомобилната сфера.  

Секцията ще включва още анализи на технологичните решения в новите автомобили, задвижвани както от двигатели с вътрешно горене, така и от електрически мотори, а също и цялостна дисекция в технически аспект на различни нови модели.

Рубриката "Анатомията на автомобила" стартира с приятелската подкрепа на Karcher.

Лукс от Китай!