ВИДЕО: Представяме ви Bugatti Chiron Super Sport!

  • Галерия със 17 снимки. Галерия със 17 снимки.

06 Jul 2023

Още преди около 5 години, когато се появи новината, че у нас е пристигнало Bugatti Chiron, екипът ни реши да направи всичко възможно за да заснемем тази кола. Колос развиващ над 400 км/ч, разполагащ с 1500 к.с. и струващ… много. И тогава успяхме. Направихме видео, в което ви представихме тогава новия Chiron, клип натрупал над 284 хиляди гледания.

Тогава нямаше как да предполагаме, че този супер ексклузивен автомобил ще бъде сменен с дори още по-специален. Но това се случи, „обикновеният“ Chiron в много яка конфигурация с червеникав гол карбон бе наследен от четното Bugatti Chiron Super Sport. Черно, но със сини „състезателни ивици“, напомнящи на ултра лимитираната серия 300+.

Именно тази кола ви представяме в новото ни видео, което много от вас вече оцениха и гледаха. За един ден клипът събра над 50 хил. гледания и много положителни коментари. И тук е момента да благодарим на нашите домакини за доверието и привилегията, в случая на Цвети, която може да намерите в Инстаграм и YouTube.

И на хората, които направиха възможна изработката на това видео, а именно нашите партньори и приятели. Това са „ЗД Евроинс“ АД, които отбелязват четвърт век от своето създаване. Това са 25 години! Те, заедно с автокъща Real Cars 20, ни подкрепиха в амбицията ни да ви представим наистина специалния Chiron Super Sport!

 

 

Лукс от Китай!