890 000 лв. за ремонт на Lexus са много пари

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

12 Mar 2024

Много пари за почти каквото и да било. За тази сума може да си купите три чисто нови Lexus LC 500, мега якото и различно купе с атмосферен V8, и да ви останат за един разумен седан ES. И да ви останат още. Защо? Ами, защото става въпрос за ремонт на ударен Lexus LFA, който не се нуждае от представяне. Само ще припомним, че от него са направени само 500 броя, а в момента цените им вървят между 1 и 1,5 млн. евро. Ох. 

Колата от видеото бе ударена в Атланта, САЩ, през януари, а клипът е дело на ютюбър на име Дейвид Патерсън (ThatDudeinBlue), който явно се е свързал със собственика. Двамата обсъждат щетите по колата и евентуалната сума за ремонта.

Притежателят на сребристия LFA споделя някои от цените на конкретни компоненти. Казва, че вратата например е 40 хил. долара, а ако се поръча заедно с вътрешните панели – 60 хил. долара. За съжаление врата е само един от повредените панели. Видимо има щети и по прага на автомобила, както и в задната част.

Стискаме палци на собственика да успее да възстанови този LFA възможно най-скоро и да продължи да го кара, както (браво!) е правел досега. Въпросът е дали вие бихте се заели да ремонтирате колата, ако беше ваша и с подобни щети?

Лукс от Китай!