Tesla пусна Cyber чук


27 Mar 2024

Поредният шантав уред с марката Tesla е чук CyberHammer. Полезният инструмент ще бъде произведен в едва 800 екземпляра (всеки един с пореден номер), но няма да се продава официално. Единственият начин да се сдобиете с него е, ако сте препоръчвали Tesla и те са си купували колата през ваш линк, т.е. ако сте събрали достатъчно кредити от препоръчване.

Самият чук е с дизайн, вдъхновен от този на пикапа Cybertruck. Името Франц върху него е препратка към главният дизайнер на Tesla Франц фон Холцхаузен, който счупи стъклото на Cybetruck с метална топка при представянето през 2019 г.

Първите клиенти на марката вече явно са получили своите чукове, защото в eBay се появиха обяви за CyberHammer на старо с цени от 2500 до 5500 долара.

Tesla често пуска различни продукти, които нямат особена връзка с колите. Спомнете си гига бирата, огнехвъргачките, имаше също шорти S3XY по 69 420 долара за чифт, после видяхме Cyber свирка и парфюм с аромат на изгоряла коса на цена от 204 лв., без да забравяме също бутилката текила (250 долара), последвана и от чашки за текила на стойност 75 долара за два броя. Да не забравим зарядното за телефон за 300 долара!

 

Лукс от Китай!