Ще можете да обслужвате вашия Mercedes и в Sofia Ring Mall


29 Mar 2024

От април собствениците на Mercedes-Benz в България ще могат да се възползват от нова услуга. За тяхно удобство генералният дистрибутор на марката за страната ни Силвър Стар отваря нова точка за прием на автомобили за обслужване в Sofia Ring Mall. Проектът е пилотен за мрежата на Mercedes-Benz, като услугата за пръв път ще се предлага в търговски център.

„Стремим се да бъдем винаги от полза на нашите клиенти и близо до тях, в тяхното ежедневие. Затова и в последните 6 месеца работихме усилено по внедряването на тази услуга. Вярваме, че разширяването на дейностите в Ring Mall ще спести време на клиентите и ще допринесе за тяхната висока удовлетвореност и премиум преживяване, каквото подобава на Mercedes-Benz“, споделя Негован Йосифович, изпълнителен директор на Силвър Стар.

Регулярните експресни дейности като смяната на масло, филтри, накладки, дискове ще се извършват от специализираните екипи на Силвър Стар, докато клиентите са на бизнес обяд или пък докато пазаруват важните за семейството продукти в търговския център. Приемът на автомобили ще се случва на паркинг ниво 0, като часовете ще са предварително записани.

Припомняме, че в края на 2019 година Силвър Стар отвори своя концептуален шоурум в Sofia Ring Mall, като проектът отново бе пилотен в мрежата на Mercedes-Benz. Генералният дистрибутор на марката предлага на място възможност за пробно шофиране на най-новите модели от гамата, както и богата колекция лайфстайл аксесоари. С разширяването на услугите и внедряването на опцията за прием на автомобили за обслужване в търговския център Силвър Стар предлага ново клиентско преживяване и добавя поредната иновация в бизнес развитието на компанията. 

Лукс от Китай!