Ford дава по 1000 долара на клиенти на Dodge и Chevrolet


08 Apr 2024

Ford Mustang запазва титлата си на най-продавана спортна кола в света, въпреки че претърпява спад от 6,8 процента на най-ценния си пазар, САЩ, през първото тримесечие на тази година в сравнение с 2023 г. В опит да съживи продажбите, компанията предлага паричен бонус от 1000 долара на собственици или наематели на конкурентни модели в Щатите, които обмислят да заменят колата си с чисто нов Ford Mustang.

В момента в САЩ клиентите изкупуват последната партида от спрения от производство Chevrolet Camaro, докато Dodge се подготвят за дебюта на изцяло новия Charger Daytona. На фона на тези смени, Mustang, който влезе в своето седмо поколение за моделната година 2024, се оказва без преки конкуренти. Възползвайки се от това предимство, компанията въвежда допълнителни стимули, за да привлече допълнително потенциални купувачи.

Т. нар. Mustang Competitive Conquest Bonus Cash представлява паричен бонус от 1000 долара за лица, които в момента притежават или вземат на лизинг Chevrolet Camaro, Dodge Challenger или Dodge Charger от 1995 г. или по-нова моделна година. За да се класират, те трябва да заменят съществуващото си превозно средство или да прекратят лизинга си. Освен това тези, които са прекратили договора за лизинг в рамките на 30 дни преди да получат новия си Mustang, също отговарят на условията за паричния бонус.

Лукс от Китай!