Много ни се иска да е истина - работи ли Mitsubishi по нов спортен модел?

  • 4 снимки 4 снимки

07 Jun 2024

Много пъти сме говорили за това в какво се превърна Mitsubishi. Една марка със страхотни спортни и семейни коли в момента се радва на живот "на системи" благодарение на Renault и Nissan. Нови снимки, които се завъртяха в социалните мрежи, ни карат да се надяваме, че бъдещето може да бъде и по-различно.

Прототипът, който виждате тук, се предполага, че е бил заснет в близост до Детройт. Казваме го директно - не можем да гарантираме, че изображенията са реални, а не фалшиви - до момента не сме видяли потвърждение за нито едната теза. Но много ни се иска Mitsu в действителност да работи по нов спортен автомобил.

На нас този прототип, поне като пропорции, ни напомня на 3000 GT с късото си междуосие и сравнително големи надвеси отпред и отзад. Основна разлика обаче е фактът, че тестовото муле е с четири врати - тоест, не говорим за купе, а по-скоро за седан. Няма как да не отбележим масивните предни спирачки, както и спойлера на задния капак в деведесетарски стил. Предницата има леко китайско излъчване (всъщност, дали това не е китайски автомобил?), но не можем да кажем много заради наличието на камуфлаж.

Какво смятате вие - fake или real са тези снимки?

Много по-добра от предишната?