Снимахме първото Lambo Revuelto в България. Очаквайте видео

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

07 Jun 2024

Вчера имахме рядката възможност да се докоснем до Lambo Revuelto. Това бе вълнуващ момент за екипа ни по няколко причини. Първата е и основната, която ни движи в работата ни – страстта към автомобилите. Няма как да си автомобилен фен и да не се вълнуваш от чисто нова суперкола, при това с атмосферен V12, който пали с тътен и буквално те кара да настръхваш.

Втората е, че това е кулминация на дълъг комуникационен и логистичен процес. Понякога нещата не се случват, но повечето пъти, след множество телефонни обаждания, мейли и писане в различни чатове, се случват. И когато това стане, хем сме щастливи, че сме успели, хем ни олеква.

Сигурно има и други причини. А с този материал искаме да подгреем малко, с няколко кадъра, тъй като емоциите още ни държат, а монтирането на видеото ще отнеме време. Надяваме се да ви харесат.

Статията е и удачен начин да благодарим на всички, които ни подкрепят. В случая с този проект, но и не само с този, това са Euroins и Real Cars 20! Разбира се, благодарим и на Цвети Василева, за организацията, както и на Ваньо Алексиев, затова че ни допусна до най-новия си автомобил, който бе на едва 223 км.

Първото Revuelto в България!