ВИДЕО: Първото Lambo Revuelto в България

  • Галерия с 9 снимки. Галерия с 9 снимки.

15 Jul 2024

Със сигурност вече сте разбрали, че заснехме видео с жълтото Lamborghini Revuelto, ако ни следите. А ако ни следвате в YouTube, значи сте разбрали и че вече е готово и качено. Видео с първият пристигнал у нас екземпляр, първото хибридно Lambo, което предлага 1015 к.с., наследява Aventador и се явява върховият модел на марката.

Но е възможно и да сте пропуснали видеото, предвид материалите, които качихме преди това. Което не е добре за нас, защото се постарахме много. Този проект е от специалните, от мераклийските, от онези, за които се вълнуваме истински и искаме да станат перфектно. Не да „стане“, а да го направим такъв. С внимателно обмисляне и добра подготовка. 

Щастливи сме, екипът на Dizzy, който нарасна неколкократно за няколко години, че имахме възможността да се докоснем и до този мега автомобил. Но това „докосване“, освен отговорност, за нас и осъществено със съдействието на собственика на колата и домакините – Цвети Василева и Ваньо Алексиев, е факт благодарение на подкрепата на още две много важни за нас „институции“.

Това са euroins.bg, които не за пръв път с радост се включват в наше видео. Благодарим им от сърце. Другите „виновници“ в този, а и не само в този случай, са хората от автокъща Real Cars 20. Те също ни дават упора и споделят страстта ни към колите. Така че ще се радваме да кликнете и на тези картинки тук горе, за да разберете за техните оферти. Благодарим ви и приятно гледане!

Много по-добра от предишната?