ВИДЕО И GIVEAWAY: Как да си почистите колата с Kärcher и да спечелите награда!

  • Галерия с 12 снимки. Галерия с 12 снимки.

22 Jul 2024

Обичам да мия колата си. Всъщност, харесва ми да мия не само моята кола. Поради спецификата на работата ми, знаете, имам достъп до много автомобили и често се налага да ги мия преди да започнем да ги снимаме. Не винаги, но често. Даже, понякога, когато са „чисти“ за 99% от хората, пак минавам през мивката.

Освен, че след това са в най-добър вид за обективите, така научавам и още неща за самия автомобил. Приемете го, като допълнително сближаване. Така виждам детайли, които иначе не бих или поне не ако не се втренча в автомобила продължително време. Дългата история накратко – миенето на коли не ми е неприятно, даже ме разтоварва.

Затова проектът ни с Kärcher България ми бе особено интересен. Подготовката ми за него не бе работа, а по-скоро удоволствено задоволяване на любопитството ми и получаване на отговори на въпроси, които не съм се сещал да задам. Живко бе супер изчерпателен и обогати знанията ми, които ще ми служат в бъдеще, ще са от полза и на Dizzy, както и на самите автомобили.

Надявам се това подробно видео да ви бъде полезно и на вас. И, не на последно място, да ви донесе награда, защото имаме GIVEAWAY, тази модерна небългарска дума означаваща, че ще има подаръци. Win-win ситуация. Полезна информация и награда. Приятно гледане и успех! Наградата теглим с лайв включване във Фейсбук на 02.08.2024.

Много по-добра от предишната?