ВИДЕО: Да спиш върху колата си и да готвиш на открито

  • Галерия с 21 снимки. Галерия с 21 снимки.

29 Aug 2024

Често завършвам видеата с фразата „Дано и на вас да ви е било толкова интересно, колкото и на мен“. Искрено вярвам, че този клип наистина ще бъде интересен за вас, защото заснемането му бе изключително приятно и наситено с любопитни истории. Разговорът ми с Алекс Недялков ме накара да си представя страхотните пейзажи от пътешествията му (които вие реално  ще видите, сложихме кадри), както и да се замисля за неговата работа и начин на живот.

Живот и работа и сред природата, с готвене на открито и спане под звездите. Или по-точно над неговия Wrangler, заедно с приятелката му Рая. Тя и Алекс са автори на мега книгата „Бивак – Храната, приготвена навън е най-вкусна“ и стоят зад проекта Bivouac Outdoor Kitchen & Adventure. И наистина имат много истории.

Особено ме впечатлиха разказите за дейността на Български Антарктически Институт и за пътуванията му до Антарктика. За Гренландия, за карането на една от малкото коли на острова, по единствения път на острова. Както и, леле, за намирането на останките от изгубен аржентински самолет и предаването им на аржентинските военни… 

Видео, което направихме с помощта на нашите приятели от Stanley Bulgaria, които подпомагат и Алекс и предлагат фантастична гама от артикули, в чието качество се убеждава и екипът ни, всеки ден, когато сме на снимки. Кликнете на оранжевите букви в текста, разгледайте нещата на Stanley, разгледайте работата на Алекс и Рая (bivouac_kitchen), а също и на Български Антарктически Институт. Пожелавам ви приятно гледане.

Много по-добра от предишната?