Продават това BMW M3 с екзистенциална криза за 182 хил. лева

  • 15 снимки 15 снимки

30 Sep 2024

М3 ли? Сигурно си мислите, че се шегуваме или сме сложили подвеждащо заглавие, за да ви накараме да отворите този материал. Но, както обикновено се стремим да правим, и този път не сме ви поднесли некоректна информация. Това наистина е BMW M3 от поколение Е92, което е направено така, че да прилича досущ на оригинален ретро Ford Mustang.

Някой доста извратен автомобилен фен в Южна Африка е решил, че идеята е добра. Не можем да отречем обаче факта, че отвън работата е доста професионална и някой спокойно може да се заблуди, че това е истински Mustang. Интериорът е малко по-далеч от истината, а управлението на климатроника с контролери от BMW издава изцяло обърканата идентичност на автомобила. 

Ако всичко това не ви изглежда достатъчно странно, само отворете капака. Там ще видите голяма пластмасова кора, на която стои емблема на Ford. А всъщност под нея работи познатият от това поколение на М3 4-литров 8-цилиндров мотор, разказва CarBuzz.

Този автомобилен Франкенщайн се продава на цена от около 104 000 долара, която възлиза на малко под 182 000 лева при сегашния курс. Повече информация можете да откриете в оригиналната обява.

Най-достъпният пикап у нас?