ВИДЕО: BMW X6 в най-новата и мощна версия, преди X6 M

  • Галерия с 30 снимки. Галерия с 30 снимки.

17 Oct 2024

BMW X6 популяризира SUV купетата в луксозния сегмент. Марката даже го нарече SAC (Sports Activity Coupe), което предизвика конкуренцията да отговори. Като например Mercedes с техния GLE Coupe и последвалите по-малки модели, а Audi изкара флагмана си Q8. Самите BMW представиха X4 през 2014, като SAC компактна алтернатива, толкова апетитна стана формата на „джип-купе“.

Фокусът на това видео обаче е X6, в неговото трето поколение от 2019, но в най-новата му версия, фейслифта (LCI) от февруари 2023. Караме BMW X6 M60i, най-мощния модел преди X6 M Competition, с V8, 530 коня и всички възможни екстри за модела, без теглича.

Видеото е подробно и с него ви запознаваме и с историята на модела, с всички разновидности в които се предлага, с промените за LCI, а също и с впечатленията ни от колата. Благодарим на собственика Бисер Вълов, че ни предостави автомобила, както и на нашите партньори от Euroins.bg.

Бисер е водещ специалист в сферата на дигиталния маркетинг. Може да се запознаете с работата му чрез Инстаграм (кликнете тук). Кликнете и горе за сайта на Euroins, в който са описани най-новите продукти на водещата застрахователна компания.

Най-достъпният пикап у нас?