Made in BG: Vilner пипна със стил интериора на BMW X6 M (F86)

  • Вижте доработката на Vilner в 17 снимки Вижте доработката на Vilner в 17 снимки

04 Apr 2019

Все още актуалното поколение BMW X6 със заводски индекс F16 е един от най-привлекателните купе-SUV-та на пазара. Макар и да не си падаме по този меко казано странен сегмент, баварският SAV (Sports Activity Vehicle, както BMW нарича своите модерни всъдеходи) има доста балансирана визия, а в топ М версията си (F86) я миксира с агресивни форми – отново по прецизен и уравновесен начин. Когато към това уравнение прибавим и ръчен майсторски труд от Vilner, цялостният пакет става близък до перфектността.

Най-новият проект на българското тунинг студио обхваща точно X6 M от втора генерация. Специалистите по вътрешен и външен дизайн не изменят на стила си и доработват изкусно и с мярка спортната джипка с битурбо V8 под капака. Както от Vilner коментират, този тунинг проект е „доказателство, че не е нужно да подмените целия интериор, за да получите уникален резултат.“

И действително в кабината е пипано внимателно и без ненужно задълбочаване. Черните декорации в кокпита са оцветени в онзи любим син нюанс, който част от бързите баварки демонстрират с екстериора си. Добавени са и допълнителни малки детайли в синьо, а коланите също вече са в performance blue цвят. Лайстните са с лакирано карбоново покритие. Любимият ни елемент определено е воланът, където сините акценти на фона на фина черна кожа и карбонови декорации изглеждат в перфектна хармония.

Лукс от Китай!