Opel Air + Style в Инсбрук: Яко сноуборд събитие с подарък Opel Adam и 100 000 щатски долара

Opel Air + Style в Инсбрук: Яко сноуборд събитие с подарък Opel Adam и 100 000 щатски долара
01 Feb 2016

Рюселсхайм/Инсбрук.  Инсбрук, Австрия ще се превърне в международната сноуборд Мека от 4-ти до 7-ми февруари. Водещите 24-ма сноубордисти ще се състезават помежду си по време на основното събитие Opel Air + Style Festival Innsbruck-Tirol в събота, 6-ти февруари. Състезанието ще се проведе за първи път в „Olympiaworld“ в Инсбрук. Професионалните сноубордисти свободен стил ще удивят зрителите със зрелищни скокове от висока 41 метра рампа. Победителят ще се прибере вкъщи със 100 000 Щатски долара и ще си осигури едно от бленуваните места във финала на Air + Style, който ще се проведе в Лос Анджелис. Освен това победителят ще си тръгне с нов Opel ADAM. Необикновеният модерен автомобил пасва перфектно на сноубордистите. Създаден по поръчка за младежката аудитория, Opel ADAM излъчва стил на живот, индивидуалност и предлага ултрамодерна инфоразвлекателна система и възможности за свързаност. Също така и гарантира голямо удоволствие при шофиране. Opel Австрия е отново официален автомобилен партньор на фестивала.

След състезанията на пистата феновете на сноуборда могат да очакват поредица от банди, които ще свирят на две сцени. Сред музикантите са Rudimental, Sido, K.I.Z, Blumentopf и Sunset Sons.

Фестивалът отваря врати в 12:00 ч, а партито след шоуто ще започне в 21:30 ч. Повече информация може да бъде открита на www.airandstyle.com или на www.facebook.com/airandstyle

Източник: opel.bg

Първородната Godzilla!