Това е новата Fiesta на Ford, която ще се предлага и като кросоувър. Какво?!


30 Nov 2016

Ами, това е, пазарът го изисква. Преди години човек можеше да отиде в Porsche и да каже „Онова, червеното“, а сега ситуацията е такава, че дори даден модел, с определен двигател, има няколко изпълнения.

Новият Ford Fiesta, който изглежда готино, не е изключение. Бялата кола на снимката например е в топ изпълнението Vignale, което може би знаете, е най-луксозната линия на „кьолнци“. От марката казват, че освен топ Fiesta, с Vignale ще получавате и топ отношение след продажбата.

Червената Fiesta пък е ST-Line, което (образно казано) е М и AMG пакета на Ford за колата. Очакваме истинското ST да изглежда още по-остро и да развива около 210-220 коня. Супер. А сега вижте последната снимка, на кафеникаво-оранжево-бежовата кола, това е Fiesta Active, ‘Ford’ интерпретацията на идеята VW Cross Polo.

Интериор? По-просторен отпреди, колата е и по-голяма, като 45-те хиляди копчета са изчезнали за сметка на 8-инчовия тъч на SYNC3 системата. За ушите ви и настроението ще може да се погрижи B&O Play стерео с много ватове, a що се отнася до моторите, предстои да разберем.

Първородната Godzilla!