Скромно, като фойерверк. Boden Autohaus BMW M4. Галерия

  • Скромно, като фойерверк. Boden Autohaus BMW M4. Галерия

10 Jan 2017

Това BMW M4 е брутализирано и с помощта на Vorsteiner - голямо име в тунинга, зад което седят доста добри неща. Тук обаче тяхно дело е бодикита, като останалите доработки са продукт на фантазията на пичовете от Boden Autohaus, задокеанско ателие базирано в Ориндж Каунти.

Резултатът е далеееееч нескромен. Rotiform 20-ките може би не са най-подходящите колела, но погледнете тази кола – в нея няма много нормални работи. GT крило, въпросните GTRS4 раздувки от Vorsteiner, Pirelli P Zero-та с ширина 275 отпред и 345 отзад, R1 Concept спирачки и... лепенка на велосипедите Giant на страничното задно стъкло, по неясна причина.

Задвижването? Също пипано, но далеч по-скромно. Трансмисията е заводското DCT с два съединителя и 7 степени, а моторът – S55 с двете турбини, които обаче са набъбнати до Garrett GTX2863R. SpeedHunters мълчат за мощността, но тя не е чак толкова важна. Звукът също няма как да чуем, но Magnaflow титаниевите ауспуси вероятно генерират приятен саундтрак.

Понеже е зима обаче, може би нещо с багажник на покрива би било по-удачно. Като тази M4-ка например, която е и със 700 коня. Кликнете на нея за пълната галерия.


 

Първородната Godzilla!