Liberty Walk McLaren 650S има брутална задницата и крило в стил P1 GTR. Галерия и инфо

  • Галерия с 21 снимки. Галерия с 21 снимки.

15 Feb 2017

LB Performance са японци, които изключително много харесваме, заради техния дързък стил и изпълнения в стил RWB Porsche 911 RWB (Rauh-Welt Begriff). А именно, раздувките и толкова японския подход, който демонстрират към колите на Ferrari, Lamborghini, Porsche, Nissan, BMW и компания.

Най-новият им проект за който научаваме е този McLaren 650S, раздут подобаващо и надарен със спойлер в стил епичния P1 GTR. Базовата кола е била бяла, а сега носи жълто с осева ивица в „британско състезателно зелено“. Forgiato джанти обвити в Pirelli P Zero, а зад тях нови и масивни спирачни апарати от Akebono.

Брутализираната задница е получила и титаниева изпускателна система FiExhaust, която маха няколко килограма и добавя няколко коня в замяна. А за да остане в (относителна) безопасност бодикитът е монтирано въздушно окачване AirRex. В контраст със смелия екстериор, вътре не е пипано нищо и за добро.

Готино возило, което ни замисля дали неговата задница е по-епична или тази на Liberty Walk Ferrari 458 Italia. Кикнете на втората за пълната галерия и отговорът.

Първородната Godzilla!