30 изоставени автомобилни екзотики. Причините са различни. Галерия

  • Галерия от 30 снимки. Галерия от 30 снимки.

13 Mar 2017

Принципно може би сте забелязали, но в DizzyRiders.bg държим на качествените и ясни илюстрации на материалите и на добрите снимки. Поради което изключително рядко публикуване фотографии с ниско качество, но този е случай е един от тях, а причината е самия материал.

Това са снимки на изоставени по ред причини автомобили, които събрахме от различни източници, а спецификата на материала не предполага база данни с качествени снимки по темата. Или поне не на първо четене. Но в случая по-скоро е важно съдържанието на тези фотоси, отколкото тяхното качество.

Porsche Carrera GT, BMW M3 E30, Maybach 57, Ferrari Enzo, Nissan GT-R R35, колите са много различни, но всичките специални по своему. А причините за „зарязването“ им варират от конфискация, през незаинтересованост от страна на собствениците (най-разпространената причина в Дубай) до... трагични обстоятелства свързани с тях. И не претендираме, че галерията е супер пълна, но е достатъчна за да ни замисли. Приятно цъкане.

След което може да отскочите до историята на тази прекрасна Miura P400, придружена със супер фотографии и два клипа. Кликнете на колата.

Много практичен и интересен!