Stile Italiano Moto Guzzi 950. Едно супер стилно Guzzi вдъхновено от... Honda. Галерия и инфо

  • Галерия от 13 снимки. Галерия от 13 снимки.

13 Mar 2017

Stile Italiano си харесват едно 850-кубиково Moto Guzzi T3 и избират да го претворят в кафе рейсър. Не само в кафе рейстър, а в кафе рейсър в стила на легендарната състезателна Honda CR750, без да правят компромиси с желанията си и без да пестят усилия и средства.

Първо е пипната рамата според визията за новите панели, след което вилката е сменена с компонент от 80-те години. Изключително рядка е предната спирачна система състояща се от 300-милиметров магнезиев барабан на марката Fontana, а завършекът е фантастичен. Също доста редки и скъпи са задните въздушни амортисьори Fox.

Самите обтекатели на байка са оригинални състезателни елементи от 70-те, но модифицирани така, че да се спогодят с V2-ката на Guzzi. Резервоарът е изработен на ръка от алуминии, а километражът е Moto Guzzi V7 Sport. Що се отнася до двигателя, T3 агрегатът е преработен сериозно до 950 куб. см, добавени са му 40-милиметрови карбуратори Dellorto, а изпускателната система е уникална Virex.

Ауспухът сам по себе си е доста интересен, с гърне изработено като кутия и компактно наместен под мотора, където седи почти незабележим. Изработката на мотора е страхотна, а след като разгледате галерията му с 10+ кадъра, кликнете на този Triumph Legend TT от XTR Pepo.

Първородната Godzilla!