TopGear America се завръща. Единият от водещите е Том Форд от Fifth Gear, другият е звезда от „Армагедон“

  • Галерия от 5 снимки. Галерия от 5 снимки.

21 Mar 2017

И не само от „Армагедон“. Феновете на киното вероятно свързват името Уилям Фиктнър с физиономия, а не толкова запознатите поне познават лицето на актьора. Автомобилните фенове пък със сигурност познават лицето на Том Форд, който бе водещ на Fifth Gear, както и автор в TopGear.com и в печатното издание на британците. Третият водещ пък е трикратен шампион в NHRA сериите в клас Top Fuel, онези нитрометанови драгстери, които генерират по над 12 000 коня, 150 децибела и вдигат над 450 км/ч едва 200 метра след потеглянето си. Той се казва Антрън Браун и е супер забавен по думите на Том Форд.

Ето какво казва още Форд за предаването. „Планирали сме големи неща за идните епизоди. Бързи коли, бавни коли, тъпи коли, стари коли. Ще поставяме времена за обиколка, ще правим времена за четвърт миля и – надявам се – ще прекарваме и забавно време. Ще има и пожари предполагам, защото винаги където отида нещо избухва в пламъци.“

Форматът ще напомня предишното издание на TG America, ще има с ново студио, в което ще идват известни гости, ще има и „домашна“ за предаването писта. Мястото ще е „Спийд Вегас“, която се намира, да, в Лас Вегас. Очакваме с любопитство първите епизоди, а излъчването ще започне по-късно през годината – датата все още не е оповестена.

Много практичен и интересен!