Ето го и интериора на най-футуристичната Skoda. Вижте Vision E отвътре

  • Галерия с 4 скици Галерия с 4 скици

07 Apr 2017

Vision E. Трябва да сте я чували, най-малкото, защото не всеки ден се ражда 300-конна електрическа и автономна Skoda. Това е прототипът за първия електрически модел на Skoda. Досега имахме само три скици на външността, но от днес можем да ви поканим в най-футуристичния интериор, който чехите са правили някога. Наистина. И така трябва да бъде, понеже това е самоуправляващ се кросоувър.

Веднага се набива на очи липсата на Б-колона. Вратите очевидно се отварят срещуположно ала Rolls, а в интериора е доста просторно заради липсата на скоростна кутия и механична връзка между двата моста. Това прави възможно изграждането на равен под. Изглежда във Vision E ще има доста екрани, на които пътниците да сърфират или да проверяват движението на електроните по посока на гумите и обратно към батериите. Предните седалки позволяват на шофьора да се отпусне и да си почива, докато Vision E го носи сама нанякъде. Да, това е автономното бъдеще. Дори при Skoda.

Доколко тази футуристична шарения ще бъде прехвърлена в сериен модел е трудно да се каже, но не очаквайте много, ако искате цените да се запазят разумни. Колкото до останалите функционални факти около колата, кликнете на Vision E.

Много по-добра от предишната?