Toyota Hilux кемпер за почивка накрая на света. Галерия и видео

  • Галерия с 9 снимки. Галерия с 9 снимки.

10 Apr 2017

Ако сте гледали може би най-якия спешъл на стария нов TopGear ‘Polar Special’, знаете че Arctic Trucks не е порода бели мечки, а фирмата модифицирала двата червени Hilux-а с които Джеръми, Джеймс и снимачния екип стигнаха до Северния полюс. Е, ходовата част на този кемпер е дело на същите исландски луди гении, като за останалите удобства са се погрижили други фирми чиито лога ще видите в началото на клипа.

Освен мега амортисьорите, блокажите на усилените дифове и супер дебелите защитни планки под колата, Hilux е оборудван с лебедка WARN, мощни фарове Hella, TJM шнорхел и... всичко необходимо за един нормален живот накрая на света. Сгъваемо легло за двама, дивани, маса, мивка, котлони, няма да ви липсва нищо. Кемперът се задвижва от 3-литров дизел с 225 к.с. и достатъчно въртящ момент, за да прекара тази покъщина там откъдето би се затруднил да прелази и пешеходец.

Нямаме представа колко струва това бижу, но ако не ви трябва чак толкова сериозна проходимост и не смятате да нощувате в подножието на активен вулкан, може да заложите на Defender. Кликнете на този по-бюджетен вариант за инфото.

Този бяло-червен Def-кемпер на Wild Fennec пък ни подсети за една друга съвсем скорошна история, за двойка преподаватели по английски от Германия, който решили да изкарат отпуската си на път. Една година отпуска с Defender през Америка, добре ли е? Кликнете и на тяхната кола за галерията и историята им.

Лукс от Китай!