„Бензин“ излиза по кината на 19-ти май, а ние ви готвим страхотна игра

  • Задкулисна галерия от 19 снимки. Задкулисна галерия от 19 снимки.

18 Apr 2017

Екипът на DizzyRiders.bg имаше възможността да се докосне до сурови кадри от първия български автомобилен екшън, както и до галерия със снимки от снимачната площадка, част, от която ви представяме ексклузивно в този материал. С него ви запознаваме също и с основната линия на сценария на „Бензин“ освен това ви загатваме и за специалната ни игра, която ще направим заедно със суперпродукцията режисирана от Асен Блатечки, обещаваме ви интересни моменти и много готини награди, но за играта ни ще разберете повече в близките дни.

А сега за „Бензин“  първият български филм от този жанр – истински автомобилен екшън, който освен известните имена (всички отявлени фенове на колите и моторите) е заснет изклчително професионално. Ето за какво става въпрос:

1999, ДИМ (Асен Блатечки), звезда в незаконните гонки с коли, покрай поредната победа на пистата среща любовта на живота си -  ЛЮСИ (Лиляна Станаилова), но в навечерието на новото хилядолетие съдбата в един миг му отнема щастието и всичко, за което иска да живее.

Години по-късно Дим се връща в един непознат свят, в който вече нищо не е същото – нито колите, нито телефоните, нито хората. Останала е само любимата му кола, с която е решен да потегли към изгрева, каквото й да му струва това.

Майкъл Медсън? Да, като в лентата се мярка дори Съли Ърна, легендата и супер човекът от „Годсмак“ (наскоро Съли бе в България, а ние имахме възможността да си поговорим с него, страшен пич! Съли изнесе и два смазващо яки концерта по случай 10-годишнината на нашите приятели от радио Z-Rock).

Актьорският състав от наша страна в лицата на Асен, Калин и компания също са доказали своя ‘petrolhead’ характер, както вече споменахме, а това в комбинация с модерните техники на заснемане обещават една готина аз гледане лента. Очаквайте я в кината от 19 май, разгледайте Facebook старницата на филма, а за нашата игра свързана с филма ще научите съвсем скоро!

Първородната Godzilla!