Mercedes Concept A показва бъдещето на малките Benz-ове. Има супер фарове и е червен

  • Галерия със 7 снимки на новия концептуален Mercedes-Benz Галерия със 7 снимки на новия концептуален Mercedes-Benz

21 Apr 2017

Още новини от Шанхай. Пред вас е Mercedes Concept A, прототип, който ни представя следващото поколение компактни модели на щутгартския гигант. Което означава, че пред вас е следващото поколение CLA, а не много по-различно ще изглеждат и новите А-класа и GLA, когато излязат на пазара към края на десетилетието.

Дизайнът е поредната интерпретация на германската „чувствена чистота” на главния дизайнер проф. Гордън Вагенер. Прототипът е дълъг 4,57 метра, широк е 1,87 м и е висок 1,46 м, което го превръща в по-къс, по-широк и по-висок от съществуващия CLA. За да добиете представа за размерите, трябва да имате представа, че на шоу колата са поставени гигантски 20-инчови колела. Решетката ала AMG GT R едва ли ще се запази при серийните модели.

Mercedes не разкрива никаква информация за задвижващата система. Тъй като това е концептуален модел, няма да е чудно под капака всъщност да няма мотор. За сметка на това научаваме доста за фаровете, които използват ново UV покритие за различни цветове. Така в лошо време могат да сменят цвета си, за да бъдат максимално ефективни. И толкова... За повече подробности ще трябва да почакате няколко години, докато Concept A изхвърли concept от името си.

 

 

Първородната Godzilla!