Това е автоматичен чадър за коли, зарежда се през USB и се отваря с дистанционно за 8 секунди

  • Галерия с 4 снимки. Галерия с 4 снимки.

22 Apr 2017

Родопоското ви одеяло може да си отдъхне, защото вече има много по-убедителен начин за защита на колата ви от градушка и това е Lanmodo, „първият в света автоматичен чадър за автомобили...“ В сайта на марката пише, че нещото се инсталира за около 30 секунди, след което го отваряте и затваряте с дистанционно, като двете операции траят по 8 секунди.

Lanmodo също казват, че живота на конструкцията (при нормална експлоатация; не при разгъване в торнадо F5) е около 10 000 цикъла. Чадърът си идва с вградена батерия, която веднъж заредена през USB-то, издържа около 45 дни работа. Що се отнася до вятъра, “World's 1st All-in-One Automatic Car Tent” можела да устои на пориви със скорост до 45 км/ч.

Допълнително пък може да си поръчате и къмпинг стойка, която ще ви позволи да наливате бири под въпросното изобретение. Колкото до градушката, не сме сигурни дали Lanmodo-то ще устои на по-големи парчета лед, а ако карате A8-мица дълга база, след ледопада колата ви може да е станала „фейсова“, тъй като тентичката не покрива абсолютно цялата площ. Но пък казват, че през слънчевите летни дни може да намали температурата вътре с до 36 градуса. 

Много практичен и интересен!