Това 1993 Porsche 911 Carrera RSR 3.8 е чисто ново, не е карано никога, на 10 км е и се продава

  • Галерия от 22 снимки. Галерия от 22 снимки.

26 Apr 2017

Тази кола е мокрия сън на всеки Porsche фен. Carrera RSR на 24 години с едва 10 км на таблото, които са натрупани само от премествания. На печатът, който е лепнат на първата снимка от RM Sotheby’s пише „Никога не е участвала в състезания. Никога не е карана. Специална поръчка. Напълно оригинална“, а основният надпис виждате какъв е. Под него има и още едно разяснение „Still with factory-applied Cosmoline“, тоест това 911 RSR 3.8 все още е намазанo с „консерваната“ с който заводът е издал автомобила.

Това Porsche наистина е уникално, не само заради това, че на практика никога не е карано. Уникално е и заради убийствения червения кожен интериор. Модификацията е състезателна и стандартно е идвала от Porsche в доста гол вид, както може да се досетите, докато тази е поръчана в супер луксозно изпълнение. Обърнете внимание на близкия кадър на километража – дори ринговете му са облицовани с кожа. Този автомобил е из-клю-чи-те-лен!

Porsche 911 Carrera RSR 3.8 от 1993 г. на 10 км. Колата ще бъде продадена пред вила Ерба на 27 май, като принципно в сайта на RM Sotheby’s всеки лот се публикува и с кратка информация относно неговата история. За този обаче все още няма, качени са само номерата на шасито, двигателя и трансмисията. Ще следим сайта и ще ви информираме веднага, след като аукцонната къща качи историята, доста сме любопитни.

А дотогава, насладете се на галерията от 22 снимки, след което може да кликенте на този също доста любопитен McLaren P1 GTR, който е превърнат в шосеен автомобил и който също ще смени собственика си пред вила Ерба.

Първородната Godzilla!