Как смазано BMW Серия 2 се превръща в кола „на реални километри, без забележки“. Видео

  • Галерия от 14 снимки. Галерия от 14 снимки.

02 May 2017

Не спираме да се възхищаваме на способностите на руснака Артур Тушек, който е цар на метала. Първо писахме за смяната на смазания таван на Серия 3, която Артур завърши така, че дори не се наложи да боядисва колата. После пък ви показахме как възстановява добре намачкан Cayenne, а сега човекът има ново видео (реално от края на миналата година, но с над 1,2 милиона гледания) с поправката на BMW Серия 3.

Досега се чудихме какво се случва с тези автомобил след ремонта, защото доста от тях майсторът получава в състояние, което ние (а вероятно и застрахователите), бихме определили, като тоталка. В края на това видео Артур казва „а сега колата е готова за връщане на собственика“, което пак не изяснява напълно картинката, но може би става въпрос за коли без каско. Макар, че и в това няма особена логика.

Без значение, Артур е страхотен майстор. Гледайте видеото или поне скролнете през него, защото не е от най-кратките, разцъкайте галерията, а след това може да кликнете на оранжевите буквички горе в текста, който ще ви препратят към въпросните материали. 

Лукс от Китай!