Жълто Porsche 911 GT3 детронира „Ринга” за 7:12 минути

  • Галерия с 6 снимки Галерия с 6 снимки
  • Гуми, които всеки може да си купи и да кара по улицата с тях. Не са евтини, но може Гуми, които всеки може да си купи и да кара по улицата с тях. Не са евтини, но може
  • Пилотът Ларс Керн Пилотът Ларс Керн
  • Д-р Франк Щефан Валисер, прави Porsche-та и му плащат за това. Д-р Франк Щефан Валисер, прави Porsche-та и му плащат за това.
  • Андреас Прьонингер. За него важи същото Андреас Прьонингер. За него важи същото

04 May 2017

Новото Porsche 911 GT3 току-що свали 12 секунди от времето на предшественика си. Ако не сте разбрали, има ново 911 GT3. И е бързо. Завърта най-известната писта в света за 7 минути и 12,7 секунди. Постижението е дело на Ларс Керн, тестов пилот на Porsche, и е постигнато със стандартна кола с PDK, гуми Michelin Pilot Sport 2 (имат си и снимка) и опционалното завиване на задните колела.

 

Двигателят е най-сериозната разлика между старото GT3 и новото. 4-литровият атмосферен боксерен шестак достига по-високи обороти и има с 25 коня отгоре – 500 вместо 475 при 3,8-литровата машина преди. А сега увеличете звука и пускайте видеото. А след което може да кликнете на това червеното за пълната информация за колата.

Първородната Godzilla!