Ха-ха, Smart Maybach изглежда неочаквано реално

  • Галерия с три забележителни рендъра Галерия с три забележителни рендъра

18 May 2017

Ако преди десет години някой ви беше попитал кое е по-вероятно да съществува – Maybach G-класа или Maybach Smart, то едва ли отговорът щеше да е лесен. Днес вече има брандирана с логото на легендарната марка „Gипка”, така че дизайнерите с право си представят подобна версия и за Smart. Държим да изтъкнем детайлността на рендърите – наистина са добри, особено интериорният дизайн. Някой сериозно се е забавлявал, докато ги е правил.

Разбира се, луксозните малки коли си имат прецедент – напълно неуспешния, но за сметка на това доволно скъп Aston Martin Cygnet. Мъникът беше базиран на Toyota IQ, но за разлика от нея беше напълно безполезен.

Разгледайте внимателно рендърите, ще откриете много забавни детайли. Миниатюрните диодни светлини и гигантските колела са част от тях, но нашата „десетка” отива при двата 12,3-инчови дисплея в интериора. Не сме сигурни, че на практика е възможно тази мултимедийна система да се побери в дядовата ръкавичка Smart, но пък изглеждат супер. Истината е, че рендърът с интериора е взет от реалния S Maybach, като само воланът е сменен. Това обяснява много неща, нали?

 

Първородната Godzilla!