Vilner махна скуката от интериора на Lamborghini Huracán

  • Галерия от 10 снимки. Галерия от 10 снимки.

08 Jun 2017

Може и да ви звучи смешно, но истината е, че при Lamborghini – както и при много други скъпи марки - ако не си доплатите не получавате нещата, които всички ние виждаме по официалните снимки. Там естествено позират най-наточените версии, а когато отидете в шоурума и кажете „Искам такава!“, дилърът ви връща „Няма проблем, но ще трябва да доплатите за този карбон, тази, кожа, джанти...“

В случая собственикът е поръчал това Lambo Huracán в забележителния цвят Verde Mantis с известен брой опции и готини 20-инчови Nero Lucido джанти, които контрастират с убийственото зелено. Вътре обаче интериорът на колата по никакъв начин не показвал, че това е нещо специално – да, формите са геометрични в стил Lambo, но цветовете били доста... убити, черното преобладавало.

Затова Vilner прави модификации, които не са радикални, а такива, които седят съвсем естествено в салона на Huracán, толкова естествено, че незапознатите може и да не разберат, че изпълнението не е заводско. Точно това е била целта, да се коригира „базовото отношение“ на Lamborghini към интериора на тяхната кола.

Какво е променено? Ами, нещата не са много, но са точно там, където трябва. Vilner покрива подлакътника, страните на централната конзола и корите на вратите с меки подложки, облицовани в кожена комбинация черно/зелено. Меките области отстрани на конзолата ще оцени и дясното коляно на собственика, защото се сещате какво се случва при динамично каране. Стелките са получили същия зелен кант, а коланите са сменени с ленти във Verde Mantis и пасват прекрасно на салона. Друго? Карбоновите апликации, които присъстват и на волана съшит също със зелен конец.

Резултатът виждате на снимките, кокпитът наистина изглежда, като много качествена заводска изработка, която не е прекалена, въпреки силния цвят. Определено готин интериор, без да бъде противоречив, като този на Mustang-а, в който Vilner China положиха кожа от истински... мустанг. Кликнете на червения ’Stang за неговата галерия и история.

Първородната Godzilla!