Roush изкарват 727 коня от Ford Mustang и го кръщават на изтребител. Звукът му може да се настройва чрез мобилно приложение

  • Галерия от 3 снимки. Галерия от 3 снимки.

21 Jun 2017

P-51 Mustang е легенда и един от най-готино изглеждащите бойни самолети правени някога. Но няма да навлизаме в подробности за него (ако ви интересуват кликнете на картинката), а по-скоро ще ви запознаем набързо с кръстения на изтребителя тунинг пакет от Roush, който струва минимум 42 500 долара над базовата цена на Mustang GT.

Основната модификация на мотора е завинтеният към него Roush Eaton TVS компресор, който позволява достигането на добрите 727 к.с. Те могат да се комбинират с ръчни скорости с много яка топка на лоста, салонът идва с P-51 Amaretto Tuscany кожа, спортни педали и разбира се табелка с името на модела, за да се знае че е специален.

Технически ъпдейти има и по окачването, спирачките, гумите са Continental ExtremeContact Sport с размери 295/35ZR19, а отвън са монтирани ръчно изработени карбонови елементи, които от Roush уточняват, че са с отделна гаранция. Интересни са обаче и функциите на изпускателната система Rоush Active Exhaust System – тя предлага избор от три предварително зададени „звукови профила“, както и “Custom”, който може да свържете с приложение на телефона си и да избирате от на практика „безкрайна библиотека“ със звуци...

Разгледайте галерията, след което може да кликнете на този жълт ‘Stang тук, за да прецените дали модел 2018 ви допада повече.

Много практичен и интересен!