В този Smart Fortwo Brabus Cabrio има повече карбон, отколкото Vilner слага в Merc G-Class

  • Галерия от 17 снимки. Галерия от 17 снимки.

21 Jun 2017

Както знаете колата е супер малка, което обаче не е попречило на Vilner да положи вътре няколко квадратни метра карбон. И по екстериора всъщност, карбонови са капачките на огледалата, както и незабележимите на пръв поглед вежди на задните калници.

Този Smart е започнал живота си като обикновен Fortwo Cabrio, след което е попаднал в Brabus, за да стигне накрая до софийското ателие на Vilner. Оказва се, че немският интериор е бил доста скучен, поради което собственикът се е обърнал към ателието „за нещо по така“. Резултатът е впечатляващ, вече няма и следа от твърдите и евтини пластмаси характерни за Smart, всичко е покрито с кожа, алкантара, карбон, карбон, карбон и карбон. Изработката радва окото, изглежда супер качествена и вероятно е такава и на живо.

Отвън? Vilner са запазили готините Monoblock VII джанти, но са им поставили зелени рингове, колата е боядисана в бяла перла, зелените акценти са изпълнени с фолио, а решетката, емблемата и дифузьорът отзад са боядисани в черен гланц. От ателието казват, че това е най-пипнатия Smart Fortwo и нищо чудно да е така. Освен супер променената си кола, собственикът е получил и специална чанта изработена от същите материали ползвани в салона.

Разгледайте галерията, след което може да кликенте на тази картинка, която и без това казва достатъчно. А именно, че новият Smart Brabus струва почти колкото базово Porsche 718 Boxster, което е пълно безумие.

Първородната Godzilla!