Новото A8 – седмица преди премиерата имаме профила на колата. Нима очаквахте нещо различно от Audi?

  • Галерия с 9 снимки на новата кола и интериора на прототипа Prologue Галерия с 9 снимки на новата кола и интериора на прототипа Prologue

05 Jul 2017

Поне в дизайнерско отношение едва ли сте очаквали. Който е мислел, че компанията от Инголщат ще излезе с революционен дизайн, явно не я познава достатъчно добре. От първото толкова ясно изображение може да си направим доста категоричните изводи, че Audi отново няма да предложи революция във външния вид на флагмана си, а вместо това е избрал нежна еволюция.

В пълен противовес с техниката, която е наистина нова и наистина на гребена на вълната. Всяка версия на колата идва с 48-волтова хибридна система, която ще намали средния разход с 0,7 л/100 км. Освен това A8 ще паркира самò, независимо дали сте в колата или извън нея, благодарение на система, наречена Audi AI Remote Parking Pilot. Друго нововъведение ще бъде масажът за стъпалата на пътниците на задния ред – да, това е реална опция и сериозен кандидат за наградата ни „Най-шантаво допълнително оборудване на 2017“.

Официалната премиера на A8 е предвидена за 11 юли, но няма да се учудим, ако германците покажат всички снимки и разкрият още инфо доста по-рано.

 

Първородната Godzilla!