Нашият Rider взе чисто нов мотор на 5 км, навъртя му над 1500 за две седмици и раздаде ваучери за над 2 тона гориво. 91 снимки от приключението и видео

  • Галерия от 91 снимки. Галерия от 91 снимки.

07 Jul 2017

Първата част от нашата OMV MaxxMotion Free Rider игра е към края си, в понеделник ще посетим София и Пазарджик, а от 18 септември ще пратим моториста ни на път за още две седмици, за да раздаде ваучери за още близо 2 тона гориво на колеги мотоциклетисти.

Решихме всичко това да се случи по готин начин, събрахме екип от готини хора и се забавлявахме много по време на всички посещения на OMV бензиностанции. Запознахме с още няколкостотин „колеги“ на две колела, каниха ни на мото събори, чухме най-различни изумителни разкази, видяхме машини с адски много история, а единственото, за което съжаляваме е, че нямахме достатъчно време да се задържим на всички места, които посетихме.

И все пак, приключението ни продължава през септември, когато нашият човек отново ще запали своя Triumph Tiger 800, за да раздаде още ваучери на OMV за близо два тона гориво на свои колеги. Втората част от обиколката ни стартира на 18 септември, да се готвят Варна, Бургас, Шумен и още много други градове.

Подробности за втория тур ще научите своевременно, както от специалния ни сайт Dizzyriders.bg/freerider, така и от Facebook страницата ни, а също и от най-якото рок радио Z-Rock. Какво се случи досега, може да разберете от галерията ни с 91 чудесни снимки и първото видео от поредицата. Приятно гледане...И благодарим за емоциите!

Първородната Godzilla!