Първи официален кадър на Phantom VIII. Rolls показва и още три легендарни Phantom-а

  • Галерия с 11 снимки Галерия с 11 снимки
  • Нейно Величество британската кралица във Phantom през 1977 Нейно Величество британската кралица във Phantom през 1977
  • Първият произведен Phantom VII от епохата BMW Първият произведен Phantom VII от епохата BMW
  • Елегантният и поръчков Phantom IV. Само тази кола е работена в продължение на две години - от 1950 до 1952 Елегантният и поръчков Phantom IV. Само тази кола е работена в продължение на две години - от 1950 до 1952

20 Jul 2017

След като вчера изтекоха първите снимки на новия Phantom на Rolls-Royce, днес компанията отговори с официално подгряващо изображение. На премиерата на 27 юли ще присъства не само изцяло новото осмо поколение на лимузината, но и седем от най-известните Phantom-и, правени досега. Последните три неизвестни също бяха показани.

Първият е кралската лимузина от 1977 с поръчкова каросерия с разширено остъкляване, за да може кралицата бъде виждана по-лесно от поданиците си.

Втората кола е не по-малко любопитна. Това е силно преработен Phantom IV, принадлежал на бизнес магната и духовен лидер Ага Хан. Rolls-Royce подготвя този автомобил в продължение на две години - между 1950 и 1952 - заради многото специални изисквания, включително за сгъваемо огледало, вграден диктофон и пълен набор от прибори за пикник.

Третият специален Rolls в групата е първият произведен Phantom след като BMW придоби собствеността върху групата. Машината е излязла от новоизградения завод в Гудууд през 2003 г. и три месеца след появата си заминава за Австралия, където е подложена на пътешествие от 7200 км. 14 години след производството си този Phantom VII продължава да е в изключително състояние.

Върлите почитатели на марката могат да очакват още много подгряващи изображения преди официалната премиера след седмица.

 
Първородната Godzilla!