По улиците на Лондон може да видите абсолютно всяка суперкола. Галерия

  • Галерия с 43 снимки Галерия с 43 снимки

05 Aug 2017

Лято е и милиардерите в Лондон, а те не са малко, са наизлезли със своите суперколи, а някои дори с хиперколите си, за да бъдат забелязани или просто, за да демонстрират благополучие, което е едно и също.

Както ще се убедите от регистрационните табели, някои от колите са пристигнали със самолет от Близкия изток, други са с швейцарски или безумно скъпи местни номера, което само по себе си не е евтино удоволствие.

Галерията е дело на Алекс Пенфолд от TopGear.com, който има невероятната способност да издебва коли от ранга на Chiron, Veneno и 918, да си играе на покемони с тях и накрая да ги фотографира така, сякаш Лондон е една свободна снимачна площадка без трафик, хора и боклук.

Тази галерия от малко над 40 снимки е отнела половин година на Пенфолд, което доказва, че дори в Лондон суперколите не никнат като гъби след дъжд. И все пак се намира чудовищно количество скъпа ламарина (и въглеродни нишки, разбира се), позираща по ъглите на Мейфеър, Найтсбридж и Белгравия. Приятно разглеждане и не пропускайте да отличите любимия си кадър и съответно любимата суперкола от галерията.

Първородната Godzilla!