BMW Z4 Concept ни подгрява за BMW Z4 The Real Thing догодина

  • Новият тийзър е много по-съдържателен от първия, който излезе преди седмица Новият тийзър е много по-съдържателен от първия, който излезе преди седмица
  • И който показва профила на Z4 Concept И който показва профила на Z4 Concept

16 Aug 2017

В късните нощни часове на вторник срещу сряда BMW пусна на бял свят ново подгряващо изображение за концептуалния си роудстър Z4. Дивото двуместно BMW ще отбележи световния си дебют на конкурса за елегантност в Пебъл Бийч в края на седмицата.

Прототипът има отличаващи се диодни фарове, тук е и легендарната двойна решетка (в размер „Виждам се отдалече, отстъпи в дясната лента”) в комбинация със забележително мускулести извивки.

От BMW не са се полакомили да заменят страничните огледала с камери, така че може да приемем концептуалния модел за доста близък до серийното нещо. Гигантските колела по всяка вероятност ще отстъпят един-два номера, но и в серийната версия догодина могат да се очакват 19-инчови търкала от леки сплави.

Прототипът ще бъде представен на 17 август (четвъртък), като няма да е чудно, ако включва някакъв тип електромотор. Заводската версия обаче по всяка вероятност ще се предлага с четирицилиндрови и шестцилиндрови бензинови двигатели, които с готовност да ви закарат до най-популярните плажове...

Първородната Godzilla!