Audi Elaine е новото Q6

  • Точно дузина снимки на смайващия Audi Elaine Точно дузина снимки на смайващия Audi Elaine

15 Sep 2017

Audi продължава еволюционния подход при моделите си. На щанда си във Франкфурт показа чисто новия кросоувър Elaine, който смущаващо много напомня за E-Tron Sportback от изложението в Шанхай преди няколко месеца.

Новата кола има ниво на автономност 4 (може да гледате филм или да си четете нещо на Киндъла, но трябва да сте готови да поемете управлението в екстремна ситуация). На борда ѝ работи нов по-мощен процесор, който по-бързо обработва постъпващата от сензорите и камерите информация. Колата изпреварва сама и то без да се налага да включвате мигача или да ѝ подскажете да го направи по някакъв друг начин.

Полезна е функцията за откриване на места за паркиране, дори да няма маркировка (това определено ще свърши работа у нас). Другото е като при смарт гривна – Elaine следи жизнените ви показатели и регулира климатика, музиката и всичко останало, за да се чувствате максимално комфортно.
Задвижването, както и на почти всичко друго във Франкфурт, е електрическо. Три електромотора доставят общо 500 коня и изминават същото число километри пробег с едно зареждане.

 

Първородната Godzilla!