Това е единственото Lambo Centenario в зелено. Вдига сто за 2,8 сек и изглежда феноменално

  • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

16 Oct 2017

Припомняме ви, че Lambo кръстиха колата Centenario по случай 100-годишнината от рождението на Феручо Ламборгини. Само, че вместо да я ограничат в 100 броя, те рамкираха производството в едва 40: двадесет коли с твърд покрив и още толкова във версия Roadster. И - о, изненада! – всичките бяха продадени, до една, за безобразно много пари за бройка. Купетата вървяха по около 3,4 милиона лева, а Lambo Centenario Roadster например струваше близо 4.

Това обаче беше цена за ново, на старо тези космически кораби са осеаемо по-скъпи. Това е боядисано във ‘Verde Bronte’, единственото с този цвят е и се предлага от Lamborghini Hong Kong. На каква цена не става ясно от поста на дилъра във Facebook, но сме убедени, че сумата ще бъде еквивалентна на над 4 милиона лева.

Припомняме, че Lambo Centenario се задвижва от якия 6,5-литров атмсоферен V12 на марката, като в случая генерира 770 к.с. Колата вдига сто за 2,8 секунди и развива 350 км/ч. А как се разопакова Centenario при доставка може да видите, като кликнете на това тук долу.

Първородната Godzilla!