Това Audi A8 Coupe изглежда прекрасно и е правено в Ловеч

  • Audi A8 Coupe? Може да изглежда точно така. Галерия с оригинала и още три преработки на Галин. Audi A8 Coupe? Може да изглежда точно така. Галерия с оригинала и още три преработки на Галин.

19 Nov 2017

Правено е от нашия арт човек Галин Ганев, който през януари извая дигитално формите на Audi A4 Coupe (колата долу, клинете на нея за материала от януари). И след половин година отклонение от авто-арт заниманията си, Галин е готов с още няколко проекта, които заслужават внимание.

Една от забележителните картинки е на Audi A8 Coupe, която наистина замисля кога точно хората от Инголщат ще пуснат най-луксозната си двувратка. И дали? Mercedes прекръстиха топ купето си от CL на S-Class Coupe, BMW са на практика готови със Серия 8, а в Audi вероятно още умиват дали/или.

Ето и какво казва Галин за своите проекти, като започва с колата от водещата снимка. „Лимузината [Audi A8] е преработена в спортно купе с две врати, снижена е и са поставени по-големи джанти от RS серията на Audi, като оттам са взети и по-големите спирачки. В допълнение към по-агресивния и спортен вид на колата, всички хромирани елементи са сменени с такива от черен гланц, а новите LED фарове са затъмнени.”

Нашият човек е пипнал и една от най-готините версии на Porsche 911, a именно GTS. „Тази кола е с най-много и съществени промени. Като за начало, очевидно е, че няма задна броня, което отваря гледка към двете внушителни турбини подсказващи за по-сериозния потенциал на колата. Големият спойлер е в стил RWB, има раздувки по самото купе, а джантите с голям борд са обути в сликове. Очевидно и цветът е нов, сменен с по-технологичното бяло“.

За BMW X6 проекта си Галин използва вече тунингован автомобил на Hamann. „Реших да махна две от вратите и X6 да стане истинско купе. Пипнах бронята, поставих нов лип, джанти и малко по-големи раздувки.“

Последното ново изображение също е базирано на баварец, този път на почти превърналата се абсолютната класика E38 Серия 7. „Бих я определил стила, като ВИП – луксозна лимузина „тръшната“ на земята с въздушно окачване и джанти с голям борд от Rotiform. Тонирах фаровете и стоповете, стъклата, като смених и фона с по-подходящ“.

Супер. Ако ви допадат работите на Галин може да отскочите на неговата Фейсбук страница, като кликнете на тези оранжеви букви, а ако „докоснете“ тази A4 Coupe, тя ще ви отведе към галерия с още 5 негови проекта, в това число бруталнен Merc C-Class с джанти от Bentley и Dodge Ram с джанти и гуми от едноместен болид. 

Много практичен и интересен!