Как да си направите своето мечтано Porsche 911 „за 4 минути“. Яко видео

  • Галерия от процеса, 20 снимки. Галерия от процеса, 20 снимки.

26 Nov 2017

Джеф живее в Австралия и очевидно борави доста добре с всякакъв вид инструменти, а освен това може и да рисува. И да шие. Човек творец, който си има YouTube канал (и сайт и Instagram профил), чрез които показва на света работите, които прави в гаража си.

Tова е един от най-любопитните проекти на Джеф – възстановяването в не особено оригинален, но доста готин вид, на класическо Porsche 911. В канала ‘Home Built by Jeff’ може да намерите отделни клипове за всеки от процесите, като ние ви показваме финалния, в който Джеф е събрал всички дни работа в 4 минути.

Крайният резултат очаквано не е като продуктите нa Singer например, но в случая не е това идеята. Джеф по-скоро иска да покаже, че всеки средно можещ човек може да направи своята кола-мечта. Съгласни сме, само дето този средно можещ човек трябва да разполага и с доста техника, свободно време и, най-вече, пари.

Хареса ни и детайлността с която Джеф възстанови емблемата – пясъкоструйка, след което австралиецът нанесе ръчно съответните цветове. Намерихме конкретния епизод в канала му и ви го даваме с удобна връзка, защото ни харесва. Разгледайте галерията, гледайте клиповете, след което може да кликнете на тези две мега 911-ки, които ще ви отведат в специалния ни материал посветен на Singer и Ruf.

Първородната Godzilla!