IOMTT 2018: „Без колани, без въздушни възглавници“. Промо видеото е нахъсващо

  • Галерия с 34 снимки от миналогодишните състезания. Галерия с 34 снимки от миналогодишните състезания.

27 Nov 2017

“Live it, Bread it, Love TT”. Слоганът на най-изумителното мотоциклетно състезание е красноречив, а това е чисто новото промо видео за Tourist Trophy 2018. Озвучено е от не кой да е, а от големия Джон Макгинес, а кадрите са брутално откровени, каквато е и самата надпревара. „Без колани, без въздушни възглавници,“ казва Джон в клипа. Казва и още доста истински неща.

 

Миналата година бе доста трудна за пилотите на о-в Ман, времето бе ужасно, което съответно се отрази и на времената за обиколка. Надяваме се, че през 2018 природата ще бъде по-благосклонна към IOMTT, като организаторите вече продават билети за събитието. Около него се вдигна шум на провеждащото се в момента (18-26 ноември) Motorcycle Live 2017 шоу в Бирмингам, където всички топ карачи дадоха интервюта.

Освен въпросния промо клип на IOMTT (27 май - 9 юни) ви предлагаме и добра галерия от миналогодишното състезание, линк към обзора му, както видео с интервюто на Джон Макгинес, който оптимистично настроен за своето възстановяване от падането на North West 200. Няма как да не свържем и кратките интервюта на Майкъл Дънлоп, победителят от 2017-та, както и на Конър Къминс, който претърпя ужасяващо падане през 2010-та. Вграждаме и линк към разговора с Джеймс Хилиър, който пък направи най-доброто спасяване през миналата година. Приятно гледане.

Първородната Godzilla!