Хамънд катастрофира с 1088-конния Rimac Concept One, Джеръми кара Aventador S, a Джеймс се радва на хипер хибрида Honda NSX. Първият епизод на The Grand Tour сезон 2 вече е наличен!

  • Галерия с 16 кадъра. Галерия с 16 кадъра.

08 Dec 2017

Това разбира се е само основната история в първия епизод на The Grand Tour, който може да се гледа по Amazon Prime или от познатите у нас източници. Важното е, че чакането свърши и уикендите – тогава обичаме да го гледаме на спокойствие – ще са още по-приятни.

TGT Сезон 2 започва ударно с три суперколи и една зрелищна катастрофа: Джеръми кара новият Aventador S на Lamborghini, Джеймс се радва на супер хибрида NSX на Honda, a Ричард... прелита около 110 метра и едва не загива със супер електричката Rimac Concept One (кликнете на колата за подробния материал и видеото от катастрофата).

Предлагаме ви кратка галерия, в която ще видите кадри от въпросния първи епизод, както и от идните за втория сезон, който обещава да бъде доста силен. И за да добиете представа какво ни очаква, прилагаме и линк към промото на сезон №2. A това Lambo ще ви отведе към галерия и информация за колата. 

Лукс от Китай!