Vilner сложи седалки от BMW Серия 5 в Toyota Land Cruiser V8. Облече ги в червена кожа, заради Дядо Коледа

  • Галерия с 15 снимки. Галерия с 15 снимки.

21 Dec 2017

„По-добър от шейната на Дядо Коледа“. Това е едно от посланията на последния за 2017-та проект на Vilner, като ние определено предпочитаме големия Land Cruiser V8, пред откритото зимно возило на щедрия старец.

Собственикът на големия LC V8 също обича колата си и неведнъж се е убеждавал в нейното превъзходство, но имало едно нещо, което го дразнело сериозно: предните седалки. Той ги описва, като адски неудобни. Решението – Vilner взимат две кресла от BMW Серия 5 и по-специално от линията Comfort на E60, онези с многото настройки и „чупещите“ се облегалки.

Естествено, студиото използва новите седалки за база, върху която поставя фина кожа и алкантара. Цветът е бордо, което не се натрапва, като класическото коледно червено, като дори пластмасовите облицовки в основата на креслата са облечени в алкантара, както и целите им гърбове.

Воланът е другият ергономичен ъпгрейд. Стандартният обръч на Land Cruiser J200 e с абсолютно равен диаметър, докато този на Vilner с анатомично оформени уширения на 3 и 9 часа, покрити с перфорирана кожа. Резултатът е доста приятен интериор, който се оказва и доста по-удобен.

Традиционно Vilner подарява и чанти изработени от същите материали вложени в колите. Този LC V8 не е изключение – симпатичното сакче е съшито от същата кожа, като тази на седалките и корите на вратите, презрамката е от същата лента ползвана за коланите, а дръжките са от „карбонова кожа“. Катарамите пък са направени от истински карбон.

Разгледайте галерията, след което може да кликнете на тази Tesla Model X, която Vilner преработи тотално през лятото – салонът е впечатляващ.

Първородната Godzilla!